A PROJEKTRŐL

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az Apor Vilmos Katolikus Főiskolával közösen valósítja meg a TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 azonosítószámú "Szociális képzések rendszerének modernizációja" című kiemelt projektet.

Az uniós finanszírozású kiemelt projekt célja, hogy megoldást nyújtson a hazai szociális ellátórendszerben dolgozók továbbképzésére, kompetenciáinak fejlesztésére, ismereteinek széleskörű bővítésére. Ezért új továbbképzéseket indítunk az ágazatban dolgozó szakemberek számára, megújítjuk a nevelőszülői és befogadószülői képzést, továbbképzést, valamint egy szociális és gyermekvédelmi továbbképzési program is kidolgozásra kerül. A résztvevők számára térítésmentes, minősített továbbképzési programokon való részvétel elősegíti a hosszútávon fenntartható szolgáltató-hálózatot.

Mindazokat, akik a szociális és gyermekvédelmi szolgáltatásban dolgoznak, azaz személyes gondoskodást végeznek, szociális és gyermekvédelmi szolgáltatások, ellátások vezetői, ágazati irányításban dolgozó, szociális és gyermekvédelmi társterületein munkálkodó szakemberek, vagy érdeklődnek a befogadószülői ellátás iránt, várjuk a TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 kiemelt projekt továbbképzéseire, képzéseire.

Bővebb információt és a jelentkezés feltételeit az egyes menüpontok alatt találja.

PR film

 

Kapcsolódó dokumentumok:

 
A továbbképzést sikeresen elvégezte:
 
Új Széchényi TervEmberi Erőforrások Minisztériuma