JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS A SZOCIÁLIS ÉS GYERMEKVÉDELMI INTÉZMÉNYEKBEN JELENTKEZŐ KÉPZÉSI IGÉNYEK FELMÉRÉSÉHEZ

Feltöltve: 2014. május 22. 12:01, csütörtök | Utolsó módosítás: 2014. május 26. 10:31, hétfő

Megkezdődik a szociális és gyermekvédelmi intézményekben jelentkező képzési igények felmérése a kiemelt projekt szakmaközi együttműködést erősítő képzési programjainak fejlesztésével összefüggésben.

Jelen felhívás a szociális-, és gyermekvédelmi területen ellátási tevékenységet folytató intézményekben dolgozók képzési igényeinek felmérésére irányul. A képzési igények felmérése során az intézmények részéről jelentkező elvárások megoszlásának vizsgálatára kerül sor a 22 db szakmaközi együttműködést erősítő képzési programra épülő szakmai tanfolyam megvalósításának szervezési feladataival összefüggésben. A továbbképzések lebonyolítását 2014 szeptemberében országos szinten kívánjuk megvalósítani.

A személyes gondoskodást végző szakemberek képzéseken történő részvételének támogatására a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet külön pályázati felhívást jelentet meg várhatóan 2014 június hónapban.

Az intézményeknek szóló jelentkezés feltételeiről a csatolt jelentkezési felhívásban olvashat bővebben. A jelentkezés határideje: 2014.05.31.

Várjuk jelentkezésüket!

 

Kapcsolódó dokumentumok:

 Vissza
 
A továbbképzést sikeresen elvégezte:
 
Új Széchényi TervEmberi Erőforrások Minisztériuma