JELENTKEZÉS

Kedves Érdeklődő!

A kiemelt projekt keretében megvalósuló képzésekre és továbbképzésekre történő jelentkezés a fennmaradó képzési helyek maximális feltöltöttségéig folyamatos a projekt elektronikus felületén keresztül, mely a www.ncsszi-pr.hu/tamop5410 linken érhető el.
Az alábbi táblázatban választható ki a képzés/rendezvény, valamint annak státusza. A jelentkezés feltételeit a további információ alatt találja.

A kiemelt projekt keretében megvalósuló képzésekre és továbbképzésekre történő jelentkezés a fennmaradó képzési helyek maximális feltöltöttségéig folyamatos a projekt elektronikus felületén keresztül, mely a www.ncsszi-pr.hu/tamop5410 linken érhető el.

Az alábbi táblázatban választható ki a képzés/rendezvény, valamint annak státusza. A jelentkezés feltételeit a további információ alatt találja.

Várjuk képzéseinken!

képzés/

rendezvény

neve

szerezhető

pont-

szám

pályázat

kódja

pályázat

státusza

további

információ

jelentkezés
Befogadó szülőket segítő szakemberek továbbképzése30

T5410-BEFOGADO-SZÜLÖKET SEGÍTŐ SZAKEMBEREK.-TOVABB-4/2014

jelentkezés a pr rendszerben 2014.08.20 24:00 óráigpályázati felhívás befogadó szülőket segítő szakemberek számárahttp://www.ncsszi-pr.hu/tamop5410/
szakmaközi együttműködést támogató szociális továbbképzés40

T5410-K-2/2014

jelentkezés a pr rendszerben folyamatos, a létszám maximális feltöltöttségigpótjelentkezési felhívás szakmaközi együttműködést támogató továbbképzéshez

www.ncsszi-pr.hu/tamop5410

Befogadó szülők továbbképzése10T5410-BEFOGADO-TOVABB-4/2014pótjelentkezés a pr rendszerben folyamatos, a létszám maximális feltöltöttségigpótjelentkezési felhívás befogadó szülők továbbképzéséhez hírbenwww.ncsszi-pr.hu/tamop5410

A projekt keretében szervezett képzésekre az Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Támogatási szerződést köt a résztvevőkkel. A Támogatási Szerződésben hivatkozott ÁSZF és a kapcsolódó Közlemény alább érhetőek el:

közlemény Támogatási Szerződés Módosulásáról

általános szerződési feltételek

módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt általános szerződési feltételek I.

módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt általános szerződési feltételek II.

általános szerződési feltételek motivációs díjhoz

 
A továbbképzést sikeresen elvégezte:
 
Új Széchényi TervEmberi Erőforrások Minisztériuma