PR RENDSZER

Kedves Érdeklődő!

A kiemelt projekt keretében megvalósuló képzésekre és továbbképzésekre történő jelentkezés a fennmaradó képzési helyek maximális feltöltöttségéig folyamatos a projekt elektronikus felületén keresztül, mely a www.ncsszi-pr.hu/tamop5410 linken érhető el.
Az alábbi táblázatban választható ki a képzés/rendezvény, valamint annak státusza. A jelentkezés feltételeit a további információ alatt találja.

A kiemelt projekt keretében megvalósuló képzésekre és továbbképzésekre történő jelentkezés a fennmaradó képzési helyek maximális feltöltöttségéig folyamatos a projekt elektronikus felületén keresztül, mely a www.ncsszi-pr.hu/tamop5410 linken érhető el.

Az alábbi táblázatban választható ki a képzés/rendezvény, valamint annak státusza. A jelentkezés feltételeit a további információ alatt találja.

Várjuk képzéseinken!

képzés/

rendezvény

neve

szerezhető

pont-

szám

pályázat

kódja

pályázat

státusza

további

információ

jelentkezés
szociális továbbképzés40

T5410-

K-

1/2013

pótjelentkezés a pr rendszerben folyamatos, a felszabaduló helyek függvényébenszociális továbbképzésről szóló hírbenhttp://www.ncsszi-pr.hu/tamop5410/

A projekt keretében szervezett képzésekre az Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Támogatási szerződést köt a résztvevőkkel. A Támogatási Szerződésben hivatkozott ÁSZF és a kapcsolódó Közlemény alább érhetőek el:

közlemény Támogatási Szerződés Módosulásáról

általános szerződési feltételek

 
A továbbképzést sikeresen elvégezte:
 
Új Széchényi TervEurópai Szociális AlapEmberi Erőforrások MinisztériumaNemzeti Fejlesztési Ügynökség